Post by ltigtedlomisra on Feb 4, 2022 7:23:33 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ BLOCKFIELD онлайн шутер 5 на 5 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ BLOCKFIELD онлайн шутер 5 на 5 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код багато золота ▞▞▞
▞▞▞ BLOCKFIELD онлайн шутер 5 на 5 2022 version ▞▞▞
Режим бомби?
скачати lenta 👍
Гра чудова, але після гри завжди була реклама, і мені не подобається частина, коли я ціллюся, я відчуваю допомогу при приціленні. Ось чому мені не подобається моя гра
Мені це не подобається, вибачте.
Вам потрібно зробити рекламу, щоб більше людей могли грати, тому що не так багато людей грає в це, вибачте за 3 зірки
3 зірки. Що потрібно виправити в грі The gun recoil The player. Модель снайпера. Область застосування. карти. Damage Sounds Ця гра потребує серйозного оновлення.
Необхідність дивитися рекламу після кожного бою зіпсувала гру.
Текстури, які будуть краще і офігенно, будуть крутими
Мені це не подобається, це так дурно
Гра охуеная
Чудово
Особисто мені подобається гра...єдина проблема в тому, що в грі з зброєю не вистачає зброї...також чи можете ви зменшити ціну на магнум? Я б змінив свою оцінку на 5 зірок
Гарна гра, але, будь ласка, зробіть зброю, яку я не розблокував, краще. Я бачу зелений екран, який був відредагований чарівною паличкою, і краю блоку. Наприклад, ви можете його чітко побачити за ножем-метеликом, якщо ви ще не розблокували його
Так, добре
Уменя нє заходить
цікаво гра , мені сподобалось . P.S я від Лайна пришел
КРУТО ДУМАЮ ЕТОЙ ІГРИ БУДЕТ КИБЕРСПОРТ)
Ця гра дуже гарна, але як хтось, чому повільний Інтернет, реклама божевільна, ніби я розумію рекламу для розкрутки, але після матчу ЦЕ НЕ ДОБРЕ
У мене з'явилося багато ненужних скінів, не продати не зробити контракт, зробивши що -то з цим.
Має потенціал. Але там ніхто не грає. Мертва гра
Дуже веселе, гарне керування та заспокоєння, і я можу грати зі своїми друзями
Насправді це весела гра, не очікувала. Але кілька речей, які я хочу в грі. Як різні скіни, карти, гармати. Мабуть, це всі мої скарги? Хороша гра!
Спасибо 😊😊😊😊
Ця гра абсолютно нудна. Як, як людям подобається ця гра? Це пограбування csgo, ви знаєте, що грати в Steam безкоштовно, чи не так?
Гра класна
Зааааааааачоооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо + ооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооолллооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооолооооооооооооот
Я можу завантажити його з відгуками
Чого у мене не відкривається кейсії
Ви, хлопці, завжди додаєте рекламу у всю свою гру ви, хлопці, зламали або сумуйте......
Что з держанием Оружия какн Оружие Держит Сделайте Нормально і да у м
Гра в порядку, будь ласка, видаліть рекламу
Гра класна но дуже важко вибити ножики ); добавте пудласка ринок
Змініть розташування рук і управління і паркур поодинокі тоді може і п'ять зірок поставлю...
Гра досить неплоха, як для гри, яка вийшла тиждень тому. Да, хоть вона і, так сказати, дуже і дуже свіжа, но, все-таки, є мінуси. Вот главныц минус - дебільна стрільба. Я не знаю, як це об'яснити, но вона дебільна, треба допрацювати. Режимів, кажу вам, і не дуже мало, їх нормальненько так. + Режимів це - різноманітність. Я думаю, що їх стане ще більше, але, дорогі розробки, коли будете додавати нові режими - додайте режим Зомбі, а також створіть СПЕЦІАЛЬНІ карти під режимом
👍✔️❣️❣️
гра настільки чудова, що в неї є всі ножі, не всі добре, проблема в тому, що немає режиму бомби та режиму зомбі, і немає способу виключитися, заплативши реальні гроші, я оцінив цю програму на 5 зірок, тому що мені сподобалося це, але, будь ласка, додайте те, що я хотів, буде дійсно чудово.
Постійно кажуть, що клієнти відключають, так що це нудно
Це може бути дуже весело, але реклама і особливо хакери в цій грі невблаганні. Здається, майже в кожному матчі хтось спамить через стіни. Настінні хаки та aimbot дуже поширені. Хоча геймплей хороший. Карти – це відтворення кількох карт couter strike, які мені подобаються.
Чому п'ять, це дуже весела гра для багатьох гравців, насправді я граю в це, мій друг, але, будь ласка, рекламуйте більше wepon gunzzz та sniper моя улюблена зброя, будь ласка, прочитайте це
Гра чудоваа а як отримати ножик метелік ??
Забагато реклами.
Найкращі ігри, але в 1 відсутня гра з розрядкою
Ця така дратівлива гра, коли я стріляю в нього, він не отримує шкоди в барреті, ця гра з сміттям
Мені дуже не подобається реклама, яка з’являється прямо переді мною, змушуючи мене відчувати себе незручно, я знаю, що вам потрібні гроші, але це дуже погано, у гру можна грати, але голова занадто велика, тому її легко потрапити в голову
Існує хакер, який використовує Game Guardian, тому, будь ласка, виправте це, щоб я міг поставити вам 5 зірок
😍😍😍😂