Post by ltigtedlomisra on Feb 4, 2022 7:29:30 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Snake Rivals - Fun Snake Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Snake Rivals - Fun Snake Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ οι απατεώνες αυξάνουν την αντοχή ▞▞▞
▞▞▞ Snake Rivals - Fun Snake Game 2022 version ▞▞▞
Όταν άρχισα να παίζω ξανά τον περασμένο χρόνο, δεν μπόρεσα να συνδεθώ με το Facebook επειδή είχα ξεκουραστεί από το Facebook και είχα απενεργοποιήσει προσωρινά τον λογαριασμό μου στο FB. Όταν άρχισα να παίζω ξανά και επανενεργοποίησα τον λογαριασμό μου στο FB εμφανίστηκε το προηγούμενο παιχνίδι Snake Rivals. Τώρα κάθε φορά που φορτώνω το παιχνίδι μου εμφανίζεται το προηγούμενο παιχνίδι μου και πρέπει να ακυρώσω τη φόρτωση αυτού του παιχνιδιού πριν παίξω το παρόν παιχνίδι μου. Μπορείτε να με βοηθήσετε να αφαιρέσω το παλιό παιχνίδι; Ευχαριστώ για τη βοήθειά σου.
Μια χαρά!
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι. Μου πήρε καιρό να το πάρω αλλά το διασκεδάζω. Αλλά φαίνεται ότι έχω καλύτερα φίδια εκτός κι αν πληρώσετε χρήματα
Ουάου σούπερ παιχνίδι
Το παιχνίδι είναι υπέροχο, αλλά υπάρχει πραγματικά υπέροχος και διασκεδαστικός τρόπος να περνάω χρόνο με τα παιδιά μου. Το μόνο πράγμα που έχω παρατηρήσει είναι ότι πρέπει να υπάρχει κάποιο είδος αήττητου για τους παίκτες που μόλις ξεκινούν σε ένα παιχνίδι, υπάρχει τρόπος να συμβούν πολλά σκοτώματα αναπαραγωγής. Απλώς φτιάξτε το έτσι ώστε να μην μπορεί να σκοτωθεί ένα άτομο και ούτε ο νέος παίκτης να μπορεί να σκοτώσει. Απλώς χρειάζεται αρκετά δευτερόλεπτα για να μπορέσετε να ξεφύγετε και να παίξετε πραγματικά το παιχνίδι, αντί να σκοτωθείτε αμέσως μόλις μπείτε.
Παρακαλώ επαναπροσδιορίστε τι είναι η σύγκρουση. Πολύ συχνά έχω ένα μικρό φίδι να με πλησιάζει από μια γωνία ΑΠΟ ΠΙΣΩ μου και εξακολουθεί να λέει ότι ήταν μια σύγκρουση. Γιατί να καταβάλεις προσπάθεια να γίνεις μεγαλύτερος αν κάποιος μπορεί να σε σκοτώσει παρόλο που εσύ παίζεις σωστά;
Είναι πολύ μεγάλη καθυστέρηση διακομιστή. Έχω τέλειο ίντερνετ. Το γύρισμα είναι σκουπίδια. Σε γεννούν ακριβώς στη μέση ενός παιχνιδιού και τις περισσότερες φορές δίπλα στους παίκτες του leaderboard. Το άνοιγμα του στήθους διαρκεί για πάντα. Το matchmaking είναι σκουπίδια που βάζουν το επίπεδο 1 σε μερικούς από τους παίκτες υψηλότερου επιπέδου
Μου αρέσει το παιχνίδι, είναι μια νέα διασκεδαστική άποψη για ένα κλασικό τηλεπαιχνίδι. Το έδωσε 2 αστέρια προς το παρόν μόνο επειδή τώρα μου λέει κάθε φορά που συνδέομαι ότι δεν λειτουργεί και ότι πρέπει να επικοινωνήσω με την υποστήριξη. Θα αλλάξει σε 5 αστέρια εάν επιλυθεί το πρόβλημά μου. Ελπίζω ότι όντως μου άρεσε το παιχνίδι και ξόδεψα χρήματα σε αυτό για να κάνω πιο δροσερά φίδια και άλλα πράγματα για αυτά.
Ναι, πρέπει να πληρώσετε τουλάχιστον 4,99 $ για να αφαιρέσετε τις διαφημίσεις από το τέλος κάθε παιχνιδιού, αλλά για μένα άξιζε τον κόπο καθώς δεν έχω πρόβλημα να δώσω χρήματα σε ένα παιχνίδι από το οποίο απολαμβάνω ώρες απόλαυσης. Συνιστώ να αγοράσετε την αρχική προσφορά των 4,99 $ που εγγυάται ένα σπάνιο φίδι από χρυσό σεντούκι, καθώς και πολύτιμους λίθους/νομίσματα/κ.λπ. - και προφανώς θα απαλλαγείτε από τις διαφημίσεις. Ναι, πρέπει να κερδίσετε νομίσματα για να ξεκλειδώσετε νέα φίδια/κομμάτια. Αλλά παίζοντας το παιχνίδι στην παράταση το κάνει αυτό. έχει σκοπό να σας δώσει κάτι για να εργαστείτε για να μην το καταφέρετε αμέσως!
Δεν λειτουργεί. Έχω sprint και το παιχνίδι λειτούργησε όταν το κατέβασα για πρώτη φορά. Τώρα λειτουργεί μόνο όταν είμαι συνδεδεμένος στο wifi. Σούπερ κουτσός. Έχουν περάσει 2 μήνες και ακόμα δεν έχει διορθωθεί. Κατηγορούν τις ρυθμίσεις του σπριντ. Δεν το πιστεύω γιατί λειτούργησε τον πρώτο μήνα.
A Commentary on the Fragments of Fourth-century Tragedy ...
Τα αυγά γεννιούνται ακριβώς μπροστά σου και πεθαίνεις ή ανοίγουν και χρησιμοποιούν την ενίσχυση ταχύτητας αμέσως για να βρεθούν μπροστά σου, αλλά πώς μπορεί να το χρησιμοποιήσει όταν δεν έχουν καν μεγαλώσει και υποτίθεται ότι τα κάνει να συρρικνωθούν; Δεν το χάρηκα.
conjugal love and he is not as hot-headed as his rival Peisias. ... ὄφεως προσερπύσαντος: ao. part. of προσ-ἕρπω, gen. abs., “a snake having.
Αυτό το παιχνίδι είναι κλασική διασκέδαση arcade με ωραίο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Δεν πληρώνουν για να κερδίσουν? Οι αγορές είναι ως επί το πλείστον καλλυντικά, αν και ορισμένα από τα νέα φίδια γίνονται αρκετά δαπανηρά. Για τα τουρνουά είναι να κερδίζουν οι διαφημίσεις παρακολούθησης. ο μόνος τρόπος για να διασφαλίσετε ότι θα διατηρήσετε ένα προβάδισμα ή θα προλάβετε τους αντιπάλους σας είναι να παρακολουθήσετε μια διαφήμιση μετά τον θάνατό σας για να διπλασιάσετε την ανταμοιβή του τροπαίου (εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι λίγο ανόητο). Λατρεύω τους νέους δωρεάν χάρτες της ερήμου και των ωκεανών και θα λάτρευα και μερικά νέα φίδια που μπορούν να κερδηθούν! Αυτό το παιχνίδι χαστουκίζει και γλιστράει.
Funny Battle. WebGL. 87%. 210,323 φορές ... Pixel Wars Snake Edition. HTML5. 80%. 733 φορές ... Ben 10: Alien Rivals. HTML5. 82%. 483,539 φορές.
Εορταστικές προσφορές PS3-PS Vita-PSP - GameWorld: The ...
Ήταν διασκεδαστικό στην αρχή, αλλά τώρα παρουσιάζει συνεχώς προβλήματα λόγω προβλημάτων σύνδεσης. Το παιχνίδι δεν μπορεί πλέον να παιχτεί.
Καλό
Όλα δωρεάν με την καλύτερη γεννήτρια - UPSUPERWINN
Υπάρχουν πάρα πολλά σφάλματα αφού φτάσετε στους 50000 πόντους ή παραμείνετε στον διακομιστή για πολύ καιρό. Πολλά pellets θα εμφανιστούν στο παρασκήνιο, όσο περισσότερο παραμένετε στον διακομιστή, τόσο περισσότερα pellets θα εμφανίζονται στο παρασκήνιο, τότε δεν θα δείτε καθαρά πού είναι το άλλο φίδι και φυσικά θα πεθάνετε αν χτυπηθούν στο κεφάλι σας. Επίσης, το παιχνίδι δεν θα σας αφήσει να ενεργοποιηθείτε αφού φτάσετε στους 60000 πόντους. Μπορείτε λοιπόν να το διορθώσετε παρακαλώ. Θα είναι ένα υπέροχο παιχνίδι χωρίς αυτά τα προβλήματα.
Είναι σούπερ
... Moose Gaming – moose SirTagCR – sirtag Sitr0x Games – sitrox SkullCrusher Boom Beach ... Xbox360, PS4, PS3, Xbox One, Nintendo Switch, Apple ή Android.
Εξακολουθεί να είναι διασκεδαστικό, αλλά όχι μόνο δεν υπάρχει ακόμα λειτουργία διαγραφής ή παράκαμψης για τα κουτιά, αλλά τώρα ακόμη και σε σύνδεση 5g καθυστερεί περιστασιακά να λέει ότι υπάρχει πρόβλημα με τη σύνδεσή σας.
Multiplayer - Παιχνίδια Android
THE POETICS OF STYLE IN THE SHIELD OF HERACLES
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ καλό και εθιστικό, το πρόβλημα είναι όταν αγοράζω αντικείμενα και το χρησιμοποιώ για να παίξω με απορρίπτουν... Χάνω τους πόντους μου που κέρδισα και το αντικείμενο που χρησιμοποίησα.. Δεν είναι δίκαιο, ειδικά όταν άνθρωποι σαν εμάς βάζουν χρήματα σε αυτή η εφαρμογή... Διορθώστε αυτό το πρόβλημα και θα συνεχίσω να παίζω και να αγοράζω... ω... Και μπορούμε, παρακαλώ, να έχουμε μια σημαία του Γκουάμ εδώ, αν μπορείτε, αν είναι δυνατόν, τουλάχιστον... Σας ευχαριστώ..
Παίζω το παιχνίδι εδώ και μερικές εβδομάδες και είναι πολύ διασκεδαστικό 😊 είναι ακριβώς όπως το αρχικό παιχνίδι φιδιών. Θυμάσαι σωστά; 8-Bit, χτυπήστε τον τοίχο u die, φάτε τροφή για να μεγαλώσετε. Εν πάση περιπτώσει, μου αρέσει το παιχνίδι μέχρι στιγμής ^^, αναρωτιέμαι αν θα προσθέσουν περισσότερα πράγματα σε μελλοντικές ενημερώσεις. Για παράδειγμα, νέα φίδια, νέοι χάρτες, ίσως ακόμη και ένα κρυφό φίδι, μπορείτε να κερδίσετε μόνο αν πετύχετε το σωστό επίτευγμα ^^
Δεν είναι πολύ ωραίο γιατί μεγάλωναν πολύ αργά 😕😕😬😟
Τέλειος!!!
Joe Danger Special Edition | Xbox
Αυτό το παιχνίδι ξεπέρασε πραγματικά τις προσδοκίες μου. Περίμενα ότι αυτό το παιχνίδι θα ήταν απλώς ένας ελάχιστος άψυχος κλώνος του Slither.io με τρισδιάστατα μοντέλα, αλλά τη στιγμή που άνοιξα το παιχνίδι εξεπλάγην ευχάριστα. Λατρεύω την προσπάθεια που καταβλήθηκε σε αυτό το παιχνίδι, από το έργο τέχνης, τη μουσική και το gameplay. Μου αρέσει το πώς άνοιξε το σεμινάριο με μια παρασκηνιακή σκηνή που περιγράφει τα φίδια ως ήρωες που έχουν ξαναξυπνήσει. Μου αρέσει η ποικιλία των περιβαλλόντων και το πώς το καθένα έχει τη δική του μουσική. Αυτό είναι ένα υπέροχο παιχνίδι συνολικά!
Η καθυστέρηση είναι πολύ υψηλή. Lag.. Lag... και... Lag
Δεν είμαι σίγουρος τι συμβαίνει με τα hit boxes σε αυτό το παιχνίδι, αλλά είναι χάλια. Θα μπορούσα να γυρίσω το κεφάλι μου και μετά ένα μικρό φίδι με χτυπάει κοντά στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου και λέει ότι του έτρεξα και πέθανα. Τι στο διάολο συμβαίνει με αυτό; Δεν πρέπει να πεθάνουν και τα δύο φίδια αν χτυπήσουν το ένα το άλλο στο κεφάλι; Δεν έχει πολύ νόημα. Συμβαίνει όλη την ώρα
Εντάξει, μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι. Μου αρέσει να το αλέθω και απέχω μόνο 300 νομίσματα για να αποκτήσω το φίδι που θέλω. Σούπερ διασκεδαστικό, μόνο ΔΥΟ πράγματα που θα ήθελα να προσθέσω/αλλάξω. Ο ένας είναι οι ιδιωτικοί αγώνες. Προκάλεσα τον φίλο μου σε ένα 1V1 και όταν μπήκε στο παιχνίδι μου και το ξεκίνησα, απλώς με έβαλε σε έναν διακομιστή με άλλους ανθρώπους. Θα ήθελα έναν ιδιωτικό διακομιστή μόνο για φίλους. Δύο, ανεπαρκής ποικιλία στα στάδια, συνήθως βρίσκομαι κολλημένος σε έναν διακομιστή με τον ίδιο χάρτη ξανά και ξανά. Λατρεύω το παιχνίδι!
Ένα πλήθος από φίδια για να διαλέξετε που έχουν ωραίες επιλογές εξατομίκευσης. Τρεις διαφορετικές επιλογές παιχνιδιού για να διαλέξετε, ώστε να μην βαριέστε το ίδιο παλιό πράγμα. Ακόμα δεν καταλαβαίνω γιατί μερικές φορές, ακόμη και όταν είμαι το μικρότερο φίδι, το boost kill δεν με αφήνει να κερδίσω κατά τη διάρκεια μιας σύγκρουσης με το κεφάλι μερικές φορές. Κατά τα άλλα, πολύ καλό παιχνίδι!
Αρκετά ενδιαφέρον!
* Η απάντησή τους (παρακάτω) FIX δεν ισχύει για το άνοιγμα «δωρεάν» ειδών. Πρέπει να παρακολουθήσετε 6 βίντεο για να τα αποκτήσετε τώρα. Ευχαριστώ που νοιάζεσαι πάρα πολύ. Ήταν 5☆ και το αγαπημένο μου παιχνίδι μέχρι σήμερα το πρωί. Παιχνίδι αρπαγής χρημάτων τώρα. ΠΡΕΠΕΙ να παρακολουθήσω μια χρονοβόρα διαφήμιση για να παίξω όπως έκανα ΧΘΕΣ. ΧΑΣΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ενώ παίζονται οι διαφημίσεις. Ψάχνω για άλλο παιχνίδι αυτή τη στιγμή. $$$ b'bye $$$
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι. Εξαιρετικά διασκεδαστικό και μπορεί να παίξει για ώρες. Ωστόσο, το παιχνίδι συνεχίζει να καταρρέει. Είναι πραγματικά απογοητευτικό όταν είσαι κορυφαίος και χαλαρός σε όλο αυτό το διάστημα και την πρόοδο που σημειώνεις.