Post by ltigtedlomisra on Feb 4, 2022 7:32:25 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Frostrune ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Frostrune IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ אבני חן של תקלת קוד לרמות ▞▞▞
▞▞▞ The Frostrune 2022 version ▞▞▞
המשחק תמשיך לסגור בכוח, ניסיתי להתקין מחדש אבל זה לא מאפשר לי לשחק יותר מ-30 עד 45 שניות
אין אפשרות לכבות את הסאונד. שובר עסקה בשבילי..
מאוד אהבתי את המשחק אבל אני ממשיך לאבד את ההתקדמות שלי אחרי 2-4 סיבובים. הייתי צריך לשחזר את זה מההתחלה. הפעם הלכתי רחוק מדי וזה קרה שוב, מתוסכל מאוד, הסרת ההתקנה.
אני לא באמת יכול לדרג את המשחק כי הוא לא נפתח. האם אתה חייב לתת את כל ההרשאות כדי לשחק? המשחק מותקן וסמל הפתיחה עולה ופשוט קופא שם.
משחק מצוין, זה יכול להיות קצת מאתגר בחלקים, גרפיקה טובה ומשחקיות, לקח לי יום להשלים אותו, אבל זה רק בגלל ששיחקתי בו עד שסיימתי אותו, כי היה כל כך קשה להניח אותו מהיד. נהניתי במיוחד מהשיר ומהחידות הנלוות, לזמר יש קול נהדר, השיר עצמו היה רודף ויפה בו זמנית. תמשיך בעבודה הנהדרת ואני מקווה שיהיו עוד הרבה סרטי המשך. הערה לכולם: ההרשאות מיועדות רק לשמירת המשחק.
אוהב את המשחק הזה. המוזיקה, הסיפור, האמנות, האנימציה... הכל מתחבר כדי לתת אווירה מדהימה ומושכת. זה תמוה אבל לא קשה מדי, ולמרות שזה לא מיד משחק "שידור חוזר שוב ושוב", זה עדיין שווה לחזור אליו, והוא אחד המשחקים האהובים עלי ביותר בכל הזמנים. הלוואי שהיו עוד משחקים מהסוג הזה בעולם הזה, מכיוון שהוא יפהפה ואני כל כך אוהב אותו שקניתי אותו במחיר מלא גם ב-steam רק כדי לתמוך ביוצרים.
זה רצה גישה ליותר מדי דברים פרטיים בטלפון שלי למרות שהם לא היו נחוצים למשחק. למרות שהוא נותן לך את האפשרות לדחות את הגישה, הוא מסרב לטעון את המשחק אם כן. לא תודה.
אחד המשחקים הטובים ביותר ששיחקתי אי פעם ..... את הכובע מורידים בפני המפתחים שהם לא אנוכיים ויצרו יצירת אמנות עם עלילה מדהימה. ההיבט המוזיקלי והרקע המהפנט מראים כמה עבודה קשה מושקעת מאחורי המיזם הזה כדי לתת לו את התחושה של העידנים הנורדיים. המשך עם העבודה הטובה!!!
למה אתה מתכוון "גישה לקבצים ולתמונות שלך"? הגיע הזמן לשור הזה.
המשחק הזה הוא משחק מאוד מאוד בסיסי של הצבע-וקליק. המיתולוגיה הוויקינגית מסודרת אבל המשחק הופך משעמם במהירות.
ביקש גישה לנתונים ולמיקום שלי בלי שום הסבר למה המשחק צריך את זה, בין אם במשחק, בדף החנות או נגיש באמצעות חיפוש מהיר בגוגל. סירבתי לגישה הזו (כמו כל אדם שפוי), ואז המשחק לא נטען בכלל. ברור שהמשחק ה"חינמי" הזה מקבל רווחים באמצעות מכירת נתונים רבים למישהו, עם שקיפות אפסית לחלוטין. זה מסווג את זה בתור תוכנה זדונית בספרים שלי.
סיפור מרתק עם אווירה נהדרת!
משחק יפהפה, אבל בכנות היה טוב יותר אם זה היה עבור קונסולה או מחשב. אני לא יכול להתלהב מספיק עד כמה היצירה האמנותית מדהימה. אבל במונחים של משחקיות, מצאתי את עצמי כל הזמן לוחץ על הכל.
אין צורך שלמשחק הזה תהיה גישה לתמונות ולקבצי המדיה שלי. כאשר שוללים הרשאה לכך ולגישה למיקום, הוא לא ייטען. אז אני אשמח לשחק בו, אבל במחיר הזה. הוסר.
הוא מותקן, וזה משחק די מגניב, אבל האנדרואיד שלי מתקשה למצוא אותו. אני צריך לעבור דרך חנות המשחקים רק כדי למצוא אותו. זה רוצח עבור אפליקציה. אם אני צריך ללכת "בסיבוב" רק כדי למצוא את המשחק הזה, אני כבוי. הטלפון שלי בן כמה חודשים בלבד. לא מגניב
נהנתי מהמשחק הזה אבל אני לא רוצה שהוא ייגש לתמונות ולקבצי המדיה שלי, אני לא מבין למה המשחק צריך גישה לזה, וזה לא יעבוד אלא אם תאפשר גישה.
לא יכול לדלג על דיאלוג, המשחק כל כך איטי, המעבר כל כך איטי. אפילו שימוש בפריט כל כך פגום.
APK.
אז הסיבה לדירוג היא שכל כמה דקות, במיוחד כשאני הולך לגבות את זה כדי לראות את הסצנה האחרונה אני נדחף מהמשחק. גרפיקה יפה ואני אוהב את השפה הנורדית שבה משתמשים. אבל בכנות מתעצבן.
משחק פאזל נהדר. חידות בדרגת קושי עולה, אבל רמזים הם די והותר. שימו לב, תמצאו הרבה דברים אקראיים, ולחלקם אין אפקטים עד מאוחר יותר במשחק. אז אם זה לא עושה כלום, בדוק אותו שוב מאוחר יותר. נותני חסות נחשבים כולל מוסדות תרבות סקנדינביים ולהקת Wardruna. הרשאות: אחסון הוא הרשאה סבירה לאפליקציה ומשחק מתפקד בסדר אם לא תיתן מיקום. אולי זה בשביל לעזור לך לבחור את שפת הכתוביות או משהו.
משחק מצוין. גורם לך לחשוב. גרפיקה טובה, מוזיקה והמסתורין. אשתי קצת נרתעת מהחושך של המשחק, אבל משחקת איתי זה לצד זה כדי לפתור את כל החידות. כרגע תקוע בפאזל שר הלוחם השני (יום שני): איפה שלושת הלוחמים השרים האחרים? רמזים למשחק הם נהדרים ושימושיים, אבל הם עדיין משאירים מקום גדול מספיק כדי לגלות ולעשות דברים בעצמך. תודה שנתת לכולנו את החוויה הנפלאה הזו של לשחק ולחוות את המשחק.
אולי באג ב-s10+, אבל הוא לא ייפתח לי בכלל. פשוט תקוע על מסך שחור עם סמל החזית
משחק יוצא דופן! משחק הפאזל הטוב ביותר ששיחקתי עד כה ושיחקתי הרבה מהם. גרפיקה נפלאה, סצנות יפות וחידות נהדרות!
משחק טוב מאוד תודה
עד כה נראה שלמשחק הזה יש פוטנציאל הבעיה שגיליתי שנתקלתי בזה בערך אחרי 30 שניות של משחק המשחק, המשחק קורס ללא סיבה. אני מקווה שתתקנו את זה אחרת אצטרך להסיר את ההתקנה. אין טעם שיהיה לי משחק בטלפון שקורס כל 30 שניות. אם תתקן את זה אז אני אתן לך דירוג של 5 כוכבים שיהיה לך יום טוב. עדכון: עכשיו כשאמרתי שאני לא רוצה שתדעו במיקום שלי עכשיו המשחק לא עובד בכלל כדאי לכם אל תיצור משחק כזה שאתה צריך לדעת את המיקומים שלנו כדי לשחק משחק עכשיו המשחק לא ייפתח אז לצערי אני אצטרך להסיר את ההתקנה של המשחק שלך בעתיד, אין שום סיבה שמיקומים של אנשים
מדוע האפליקציה צריכה גישה לכל המדיה ולמיקום המכשיר. הסרה מיידית.
אוקיי, המשחק הזה היה מדהים. הרבה זמן לא נהניתי ממשחק כזה. לא יכולתי להפסיק לשחק! אני עצוב שזה היה קצת קצר אבל כל כך מרוצה. אני עומד להסתכל על המשחקים האחרים שלך. הגרפיקה הייתה יפה. המוזיקה הייתה נפלאה. אין לי תלונות. תודה רבה על המשחק הזה 💜 אוקיי, אני מאוד עצוב שאין יותר משחקים! בבקשה, בבקשה תעשה עוד כאלה! תודה לך שוב! *בבקשה בבקשה בבקשה תעשו עוד משחק כזה.. בבקשה תותח שלג!
הפקדים מדהימים
נראה שיש באג כי אני יכול להגיע רק עד לסצנת הפתיחה ואז המשחק נסגר. אני מבולבל כי זה נראה כמו משחק נחמד.
עיצוב ושירה יפים. גופות מרקיבות עם תולעים עליהן פה ושם. פאזלים חצי אפויים לא הגיוניים. כל הזמן בילה בהסתובבות ללא מטרה כדי להבין מה לעשות הלאה. מערכת רמז עשויה בצורה גרועה. לפעמים אפילו רמזים הם חסרי תועלת. מאוד רציתי לאהוב את המשחק הזה אבל הוא קצר וחסר ברק. אנשים מדרגים אותו בבירור רק עבור גרפיקה.
מדוע המשחק הזה דורש את נתוני המיקום שלי בכל עת? למה זה צריך גישה לנתונים ולקבצים שלי? הייתי מוכן לתת לו גישה זמנית בזמן שהייתי בעצם משתמש באפליקציה אבל זה המשיך לדחוף. לא יצא לי לשחק במשחק כי יש לי ערכי פרטיות
הגרפיקה ממש טובה בסיפור שלה, ויש את החלק הכי טוב לנקות את המשחק הרמז תמיד עוזר לפתור את החידות, איכות הצליל מדהימה, אפילו נהניתי מהמילים האלה ששרו ארבעה לוחמים. זה לא פחות ממשחק מחשב באיכות, מבחינת סיפור בכל המסתורין, משחקי הרפתקאות ששיחקתי בעבר.