Post by ltigtedlomisra on Feb 4, 2022 7:47:33 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Zooba: Zoo Battle Royale Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Zooba: Zoo Battle Royale Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód nekonečný zdroj ▞▞▞
▞▞▞ Zooba: Zoo Battle Royale Game 2022 version ▞▞▞
Hra opravdu zábavná, falešná reklama na bednách s 11% pravděpodobností postavy. Koupeno HODNĚ za žetony, nikdy žádné postavy. Dokonce jsem koupil několik smaragdových přepravek, nic.
Všichni jste hru zničili, už není důvod, aby si ji někdo stahoval, protože užijte si ji, je nyní příliš drahé. Dříve bych doporučoval skupiny svých přátel, ale teď to nemá smysl. Nám postavám na vysoké úrovni trvá příliš mnoho peněz, aby ostatní lidé hráli s námi nebo proti nám.
TAHLE HRA KOPÍRUJE BRAWL STARS!!!!
Tuto hru opravdu miluji, proto: 5 hvězdiček! Mám však problém se synchronizací účtu. Podpora ve hře nepomohla: propojil jsem Zoobu s FB acc. které jsem nakonec smazal. Chtěl bych přejít z Androidu na IOS, k tomu potřebuji FB. Nemohu však propojit Zoobu s novým FB acc. Smazaný FB přísl. jsem již odpojil, ale tam je s ním stále propojen. Byla by možnost resetovat můj propojený FB acc. Moc by pro mě znamenalo, kdybyste mi pomohli!
Dávám této hře 5 hvězdiček, ale kvůli badmatchmakingu tuto hru nehraji, nejen, že čelím tomuto problému, ale všichni jsou mými přáteli, zeptal bych se vás, proč spojujete se svými trofejemi, proč ne s tamními úrovněmi Pokud jsou nefritové úrovně 8 a ve vašem zápase je Bruce úrovně 16, jak ho zabije, huh, to je Doporučuji, prosím, změňte způsob přiřazování, žádám vás, abyste změnili způsob přiřazování na zápas úrovně plaese
Je tojako fortnite a Brawl Stars Tak me to baví
Dobrý Je to úžasný
Je to dobrá hra fakt doporučuju👌👌
Tato hra je tak špatná, protože nové postavy jsou na OP a my proti nim nemáme šanci a je také velmi těžké získat nové OP postavy.
Je to dobrá hra ale sekáse ikdyž máme kvalitní internet ale jinak super hra ale je špatně optimalizovaná jinak doporučuji
Hra sama o sobě je skvělá,ale poslední dobou se seká ty balíčky nejsou moc zajímavý. Když chcete novou postavu trvá až zbytečně dlouho.
2 hvězdičky kvůli hrozným problémům s připojením a nedostatku zákaznické podpory. Miluji hru samotnou, ale nedoporučuji nikomu, aby se pokusil použít své diamanty. Ztratil jsem celkem 800 diamantů, protože tato hra má problémy s udržením připojení k serveru poté, co se pokusíte provést nákup v herní měně, vezme si od vás takové množství měny, ale nedá vám předmět, za který jste ho vyměnili. Diamanty se získávají hromadně nákupem v hotovosti, takže když jsem ztratil 800 diamantů, ztratil jsem na oplátku $
Je úžasné, že jsem hrál druhou hru mezi námi, ale byly tam jen postavy, které byly oblečené jako druhy zvířat! Proto tomu dávám 5 hvězdiček🤩😍😍💝💞💗💖
Měli by tam dát 3d mod jinak dobrý
Dobrý nápad, ale zoufalé zpracování matchmakingu. Odradilo mě to natolik, že s hrou končím. Neztracejte nad tím čas, neférovostí to překypuje.
Strčte si to věčný odpojování už doprdele
Dobrý ale těžký
Nejhorší hra na světě nikdo si to nechce stahnout
Hra je moc dobrá aspoň aspoň že ji vimisleli (Kdyby neexistovala zooba tak chcipnu) ale dávám 5 hvězdiček 🌟🌟(doporučuji) :3 miluju to stejně jak brawl Stars a řekne tě my prosím v jakim roku vimisleli zooba a brawl Stars pls ale jinak vás miluju (jinak víc miluju supercel
Dost dobrá hra
Hra není špatná, má pár závad, upřímně je zábavná a návyková, ale má pár problémů, je to taková placená jedna hra, takže si peníze stáhnete, ale pokud nemáte peníze, pořád je to docela zábava.
OK bývala nejlepší hra, ale teď NE! Je to v podstatě odměna za výhru ve hře, lidé, kteří utrácejí peníze, jsou lidé, kteří vyhrají. Taaaak zklamaný. 😔
Tuto hru velmi miluji. Toužím po postavách jako Finn, Henry, beady a tak dále. Pro zájem si to prosím nainstalujte
Kopíruje brawl stars a je to pěkná pí**vina
Hra mi hlásí (chybný) dluh na penězích a diamantech, který zde mám prý uvést a samozřejmě mě tedy nenechám dál hrát.
dobrá hra pro battle hrače
Nevím za co hodnotit 666 to bude
Milujte tuto hru. Je to úžasné. Někdy se však odpojí a budete muset restartovat telefon nebo změnit IP adresu pomocí VPN.
Přestaň te přidávat grafické blbosti a oprav te sekání a padání hry.
Je to mega dobrá hra sice je to trošku kopírace brawl stars ale když strácím pohárky v jedné hře tak si zapnu druhou.😂😂😂
Větší sračku jsem nehrál👎👎
Mega dobrá hra hraju ji každej den a když je volno tak to hraju od rána do rána a na to jsem si to stáhl před týdnem a mám 3500poharku tak hodně dobrý akorát by tam mohli dát tria nebo squady
Je to zábavnè ale pořád se to seká nic vám nechce padnout a jestli si to dete nainstalovat tak si viberte buvola je tam výběr s třemi postavami a buvol je nej.
Hra se neustále kazí. Sledovač reklam k vydělávání drahokamů nikdy nefungoval. Hra se zhroutí, když se pokusím získat ceny za trofeje své postavy. Chyba 902.
Hra byla celkem ok ale posledni aktualizace!!!!?HNUS!!!! Jak ted vypada nix=🤮🤮🤮🤮 Dekuji za zkažení hry. Lidi nehrajte tuto hru ztráta času
Šlo to od špatného k nejhoršímu. Měl jsem to na 3 hvězdičky, teď jen na 1. Hackeři, hrozné dohazování a výplata za výhru. V počátečních fázích jste to mohli vypilovat a být skvělý, teď nemáte šanci. Prosím zooba řekni mi, proč párujete hráče na základě tropií místo úrovní? Mazání hry.
Je to dobrá aplikace, ale jen u postavy je těžké překonat 9. ligu, není šance na postavu, zajistěte si tuto věc
Zooba je velmi dobrá hra ale někdy se seká
Hra se mi líbí a rád ji hraji, ale je tam spousta chyb, mám postavu, která je (úroveň 4), takže když hraji, je přijatelné, aby se objevila postava (úroveň 7), ale jak postava (úroveň 16) objevíte v zápase, ve kterém je průměrná postava (úroveň 4-5), pomozte prosím!!?
Je to skvělá hra, ale nelíbí se mi úrovně, například jsem na úrovni 5 a můj nepřítel je na úrovni 17 nebo vyšší, není to fér, jak bych ho mohl porazit s touto úrovní, tak to prosím změňte, chci bojovat s lidmi na stejné úrovni jako já
Skvělá hra ale je špatný že gemy ti nepadají z pravdy
Je to zábavné až na to že by to chtělo nové mapy. A taky se mi to strašně moc nevím jestli to je mobilem nebo hrou ale přesto dávám 5 hvězdiček.
Nejhorší hra nedoporučuji
Úžasná hra... Ale jen pár problémů s internetem...
Je to pěkná hra, ale spotřebovává hodně baterie, například 10 procent na každý zápas, také poslední aktualizace byla ,🤮🤢 moc se mi nelíbí doufám, že tahle je kromě těchto věcí lepší, hra se mi líbí
Hra jako taková umí být zábavná při hře více hráčů, nicméně šílené lagování, totálně zpackaný matchmaking, male odměny a naopak vysoké ceny pro upgrade postav i itemu tuhle hru posilují ke dnu.
Je to dobrá hra,ale když jsem to stáhnul,tak jsem si vibrační postavu,tak se mi to viplo a postava kterou jsem vibral,tak jsem ji tam neměl.
Pro hra žádná chyba
Hra je opravdu dobrá, ale stále jdu proti lidem na vysoké úrovni, jako je 17 a jsem na 11. úrovni a nemám moc trofejí a svých postav.
Sice to je napodobenina brawl stars ale je to mega dobrá hra kámo nej nej doporučuji všem hráčům i hráčkám