Post by ltigtedlomisra on Feb 4, 2022 7:50:31 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mobile Legends: Bang Bang ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mobile Legends: Bang Bang IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hileler sınırsız dayanıklılık ▞▞▞
▞▞▞ Mobile Legends: Bang Bang 2022 version ▞▞▞
Peki bu oyunu beğendim ama kahramanlar ekleyebilir misin yani yeni olaylar ekleyebilirsin yani satın alıyorum ama yeni bir kahraman satın almayı sevdiğimde sadece yeni rün veya kahramanlar ekleyebilir misin ir bir mavi top gibi ve onun saldırısını görmek zor enyme o yüzden lütfen düzeltin
Bu oyunlar yavaş yavaş çöp oluyor. Oyuncuların memnuniyetini karşılamıyor. Demek istediğim, oyunlarının çökmesinden ve haksız eşleştirmelerden şikayet eden çok kişi var ve hala hiçbir değişiklik ve işlem yapılmadı, grafiği geliştirmeye devam ediyorsunuz ama hataları düzeltemiyorsunuz ve bazen oyunlar çöküyor. Kötü yönetim ve müşteri hizmetleri. Bu oyunu da kaldırabilir.
Hayır çünkü yükleme ekranında "açma işlemleri lütfen bekleyiniz" yazıyordu. bu yüzden tekrar silmek zorundayım. Lütfen bu hatayı düzeltin!
Bu oyuna yeni kahraman eklendikten sonra....ML'mi açamıyorum ve internet yokmuş gibi oynayamıyorum ama internetim çok hızlı....lütfen bu oyunu oynamam gerekiyor Çünkü seviyorum
Oyun oldukça iyi, tek sorun şu ki çok fazla ağ sorunu yaşıyorum ve kahraman görünümleri çok pahalı. Diğer MOBA'ların aksine sadece havalı görünmek için çok para ödemenize gerek yok. Çöpçatanlık da benim sorunlarımdan biri ve bu, solo oyuncuların sıralamada zorlanmasına neden oluyor.
Bu oyun güzel ve beni mutlu ediyor.Ben hep bunu oynuyorum ama bu sezon ya da bu son sezon benim için kötü çünkü oynamak istediğimde başlayacak ve uzun süre bekleyeceğim oyun hep son bölümde yükleniyor .O yüzden düzeltilebilir.Oyun oynadıktan sonra oyun içinde bazen sürekli yükleniyor ve yükleniyor bu yüzden başka bir oyun oynayamıyorum lütfen düzeltin teşekkürler
olumlu taraflarından bahsedicem + fazla karakter içinden bir karakter çok seçkide +az çok ödül veriyor,ama yinede yeterli -oyunda küfür fazla var -eşlesneler öncelikle çok karakterin yetenek puanini fullemis bir insan geliyor ve yerle bir karakterin yetenek puanı - kas cok zor kim geliyor ve 32k biriktirip alacak satın alınacak alacak zorluyorlar ve herkez suikascı alıyor vir sınırlıma olmalı. ayrıca internetim kopuyor oyundan atıyor 10 kradi puanımı kaybettim yeter..
yara yedık 1 gb guncelleme geldı gene oyunub amınamusturlar mou siki dogrultamayacak ne kadar embesıl varsa bu kadroda bısey duzelttıklerını deneyimledim yaşayan anca guzelı ise bozunuzuarlar lunox oynuyorum fuldan cıkmısım amk tanktan bana fazla fazla buyun bur bakıyor oynuyor sıkıyorum
Bir geliştirici olarak, sıralamada oynanmadan önce her kahraman için en az 100 maç oynanmasını ayarlayabilir misiniz? "10 maç" kahramanları nedeniyle her gün dereceli olarak gördüğüm aptallık miktarı saçma. lütfen 100 eşleşmeyi gereksinim olarak ekleyin. çok daha adil bir oyun yaparak hayatınızı zorlaştırmaz. Teşekkürler.
Berbat bir oyun zamanı değerliyse sakın indirmeyin tavsiyeumum.Üst üst takımı 6maç'ı azaltabildiğiniz bir oyun. Kahramanların güç orantısız bazı karakterler 3de sizi öldürebiliyor.Bu hamle, berbat oyunu ücretini istemeye gitmeden bir oyuninizi tavsiye ederim.Eğlenceden çok stres var budan.
Bu oyunu seviyorum çünkü onların becerilerinin güzel bir etkisi var ve özellikle skin varken diğerleri bu oyunu sevmiyor çünkü skin çok pahalı oyunda çok fazla çıkış var.
1 numara yıldız dahi fazla. Onun karakter oyununu çıkardığınız alt yapı !!!!!!!!!!
YÜKLEME EKRANINA TAKILIYIZ VE AĞIN KARARSIZ OLDUĞUNU SÖYLÜYOR AMA DİĞER UYGULAMALARI SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE ÇALIŞTIRABİLİYORUZ, LÜTFEN DÜZELTİN OYUN YÜKLEME EKRANI'NDA DONMAYA BAŞLADI VE 83H DİYOR ( SORUN ) SÖYLÜYOR ( SORUN ) MÜMKÜN OLAN KISA ZAMANDA, ÇÜNKÜ BAŞKALARINDA BU GİBİ AYNI SORUN OLUP LÜTFEN HEMEN DÜZELTİN!!LÜTFEN DİKKAT!!!
BEN NEDEN WIFFIDE BU OYNUN KAYNAKLARINI INDEREMIYORUM tesadüfî küme ydydyryydgrhrhhrùdumfmfmfymydmmudmudumdmudumdmumyfmyfmyfumfmufmufmudmudmdiidsmuumsuauuasururqueeeuzmmwurwzmumrwurururqumzururzrqurwuzmurzrzrzq6rqz6mm6kkqkqk7mm7wumumeumsumsummysu.s.ysymmdydmmdymu8d7mt7mr77d8lr7m7.8sl8d7mu.dumusm.d.d7d7
Oyuna girişte sorun mu var? Dünden beri oyuna girmekte zorlanıyorum. Yalnızca "oyun yükleme" aşamasında durur. Telefonumu yeniden başlatmayı denedim ve hatta oyunu yeniden yükledim ama yine de aynı sorunu yaşıyorum. Fiber kullandığım için internet bağlantımda sorun yok ve oynadığım diğer oyunlarda da sorun yok.
21.11.2021 tarihinde yapılan güncelleme yüklenmiyor anladığım kadarıyla henüz yok ama benim kaynaklarım silinmiş ama günümüzde de yüklenmiyor.
4g'de olsam bile oyun hala kırmızı ping'e devam ediyor, oyun gecikmelerine, afk cezalarına ve hatta bağlantı kopmalarına neden oluyor. Geliştiriciler buna bir göz atmalı. Hız modu güncellemelerinin iyi bir etkisi olacağını düşündüm ama beklentilerimin yanlış tarafındaydı.
Oyunu seviyorum ve bir buçuk yıldan beri oynuyorum ve her şeyi seviyorum ve mcc'den ücretsiz dias'ı beğendim ama tek bir şey iyi değil, yakınlaştırdığımda grafikler o kadar iyi olmadığını anlıyorum. İndirmek için isteğe bağlı ultra hd grafikler var, böylece çok güzel bir görsel efekt deneyimi yaşayabiliriz. Ve harika oyun için teşekkürler.
MLBB piyasaya çıktığından beri en sevdiğim oyun, oynaması çok eğlenceli çünkü yeni kahramanı denemem gerekiyor ve moonton'un bize bazen bedava görünüm vermesi her zaman müteşekkir olduğum şeydir. Bu oyunu oynamak benim için daha önemli olan şey orada ailem ve arkadaşlarımla oynamak ile oynamak çok eğlenceli.
Oynamayı bilene süper bi oyun papçi pok yememiş😂🧡
Oyun süper ama akashic gibi ml:Ve boşu boşuna olan raporlar var ben insanları 9 10kere tahminler diye raporluyorum biri benl sadece ona salak için yorumladı ama darı anasına bacı övünüyor susturulmuyor kredi puanını ve susturmayı kişiseniz sizadınıyorsunuz dile getirin ve küfürargoyu hakkında ilk önce 2 maçtaki kayıplarım halkın sesinin geleceğinden geleceklüyemeden bu uygunin 3 yıldız vericem
Telefonumu pek çok kez optimize ediyorum ama yine de çöküyor Her zaman ağım bile gayet iyi ve sorun yaşıyor ve ekip arkadaşlarım tarafından rapor ediliyor, bu yüzden temyiz bile alamıyorum... lütfen daha erken düzeltin..
"Mobile Legends: Bang Bang" ile son derece verimli bir şekilde bağladı. İnternetim çok iyi, ancak maça indirimde internetim genel çöküyor. Bazen karekteri ileri gidişi, ayrıca sınava girmeden cezalandırıyorum.
S12'den beri oynuyorum şimdiye kadar ... bu şekilde söylemek gerekirse, düşmanlarınız aşırı beslenmişse ve takım arkadaşlarınız daha yavaş veya noob olsaydı kazanmanız imkansızdı.. tüm yol boyunca kaybetme serilerinde. Kaybetmek için ödeme yapmak tamamen anlamsız .. zihinsel hasar veren bir oyun ve sanırım şimdi derin bir depresyondan muzdaribim .. KURULMUYOR!!!!!!! Umarım geliştiriciler kendilerini bizim yerimize koyabilirler .. kaybetmeye devam etmek için para ödeyecek misiniz .... değil mi?
Geçen Aylarda Telefonuma Biçimi Atmam Sonucu Google Play e Bağlı Olan Hesabıma Giremez Oldum Bu Benim İçin Çok Büyük Bir Sorun Değil göster Fakat Diğer Kullanıcıların bulunduğu Başına aynı şey gelirse Pek Hoş Karşılanmayabilir Bu Yüzden Daha İyi Bir Hesap Sistemi Kullanmanız Gerekmekte (Üstte Kalması İçin Rastgele) jdusuahshsbdhjdudhdywuksbdhdubsgshshdhhshsbdydhvsuwxuecuefuevx jsvjsb uaidubisvusccuwzuduxiwxiwxwuvdywxywvtwvxauvzwuxvauvxuwxvwiixgeuxruducriuvs ivagksvsvxuuxacusduvsiabcosdicsihaiggxkackagdqoifaigadha
Mobil olarak güzel bir çalışma ama ihtiyaçları var benim düşüncem; oyuncuyu hoşunuza gitmek robot olarak bu seni ne kadar hayal ediyor? gerçek bir mesajsal veya rehberler ile çok daha güçlü bir örnek gösteriyor.
Ödüller iyi ancak oyunun iyileştirilmesi gerekiyor. Lancelot gibi sinirlenmesi gereken bir sürü kahraman var. Hasarı çok güçlü ve oyunun başlarında bile tek kişilik bir ordu olabiliyor ki bu çok adaletsiz. Favoritizm çok fazla. Tank, takıma liderlik etmesi gerektiğinde çok zayıf.
İnternet iyi görünüyor, ancak birkaç güncellemeden sonra tüm oyun boyunca bazı gecikmeler yaşadım, hatta ping 220 ms'ye kadar çıkıyor ve sürekli kaybetmeye devam ediyorum, sinyalim iyi çalışıyor olsa bile rapor edildim. Lütfen bu moontoon'u düzeltin çünkü gerçekten arkadaşlarımla çevrimiçi oynamak istiyorum
Su ms düzeltmein artık
Sıralama yok yetiştirmek şimdi yok
Buradaki sorun, yaratıcıların ve geliştirme ekibinin bu oyunla ilgilenmeyi bırakması. Bilgisayar korsanları çok yaygın ve hacklediklerini bildirseniz bile bunu geçtiler. Sadece ödeme yapan topluluğu memnun etmeyi amaçlıyorlar ama 3 yılda yüzlerce dolar harcadım. Dikkatini vermeye ve işini yapmaya başlamaya ne dersin? ne zaman Hilecilerin oyununun her yerinde dolaşmasına izin verirsen, bu aptalca olur. Lütfen bu oyunu düzeltin. Kimseyi memnun etmeyi ve sadece yeni karakterler atmayı hedefliyorsun. Satranç benim en sevdiğim oyundu.Şimdi çöp
süper bir oyun
Mistik ligindeki davarların lig düşüp klasikte oran kasıp yeni oyuncuların oyun sildirten bir sistemi var. "Kısaca "hepsini" içerir. Klasik sulama sistemide tüm zamanların en yüksek ligine göre ayarlanmalıdır. Yani 2 sezon önce mistik olmuş birda ustaysa dahi klasik mistiklerle karşılaşması gerekli. Adam yeni oyun oynamak mitikten oyun geliyor, oyuna başlayınca MOBİLLEGEDS'i oynuyor.
Oyunuda kullanımında klasikte ve sıralıda aptalları görünüşte ben çok bilgisayarla oyununda oynayanlar vidyo halinde atayım seçht ve slikroad çevrimiçi olarak oynadım para kazanıcaz diye çok maflardan oyun basit ama başarılı ve lwl başarılık olacak şekilde seçilecek olanlar atıyonuz oldular ve oyundan zevk alamıyoz geleceginizde ntt oyun ve joymax olucak gibi duruyor bu adalatsızlık oldukca kaybedicesizinşz sabırla bekliyorum
Aslında 3 yıldızlı ben bu oyunu oyununda berium oynuyor ama aynı besinlerdeki sorunlarda aynı sorun üzerinde az azaltılmış ama feederlar bit süreci sistemi bize oyunu geliyor ama buna karşıtakima iyi oyuncular oynuyor bu gibi olur tek gerçek olmayan tabikima iyi oyuncular geliyor bu gibi olur gibi olur sadece ama beslemeerlar 🤠👍
Uygulamaya söyle bı gelse harika olur bı heroda kim daha yetenekli ise ondan önce bu heroyu almaya alınmaması gerekenlere sahip olabilecekse heroyu alacaklar oyundaki bı başka eksikafksi olana çok destek ekibi var hemde heronun dusuyo bu iki sorun için 2 kırm diğer temiz harika bı oyun geliştirmeliyken 1 numara
Bu oyunu ilk çıktığında beğenmiştim sanırım sadece 2 gb tüketiyordu ama şimdi neredeyse 5 gb. Ve satranç oyunu bence gerekli değil, sadece klasik ve dereceli oyunlara odaklanın. Mlbb'nin çok fazla bellek alanı tüketmesinin nedeni budur. Ama yine de oynuyorum. Sana 2 yıldız verdim.
Hey Moonton Mobil Efsanelerimi Oynuyordum Aniden Yükleme Ekranı Oyunda Takıldı Yükleniyor Lütfen Bu Sorunu Düzeltin Arkadaşlarım Beni Her Zaman 1v1'e Davet Ediyor Ama Yükleme Ekranı Nedeniyle Mobil Efsanelerimi Oynayamıyorum 😞 lütfen Bu Sorunu Düzeltin
Oyuna para yüklemememe yasa-dışı yüklemeyi yasakladığını gösteriyor ne kullanım alanlarım bu şekilde sacma ban yemesini duzeltin
Şu oyunu 5 yıldır oynuyorum bir de bir güncellemeyi güncellemeden geçsin telefonu yapamıyosanız gitmeyin abi valla bak kasyoyu almayı düşünüyorsan 11tpro satın alacaksın kurcaladın o zaman bu alacakmısın bilmem ne suan oyun oynamayacak hale gelecek şekilde planlayacaksın su oyuna daha fazla gitmeyin ya onu gezmek boka sarar mı bi oyunde oynamak
Uzun eğlenceli oynuyorum güzel oyun ama oyunları da var kahramanların yüksek kullananlar var. Oyuna para yatıranlar çok rahat ama normal oynayanlar hiç bir şey oynamayı sahip olamıyor. Ayrıca bence artık farklı haritalar koymalısınız. Khuyfcjyfjcgxutdckhfcihgvtdxtudcgjfckhgvihf utdxydcjhfcihgvkjgvitgiugcihgcyjfxjydxuydxyufcyjfckhgviyrdyrsxtrszhrdxukbukhblijnulhbvityfctudxyrsxytsxrysztrwwxgjfjhfkvukgvljpbihpiyghkgyifctu / syzartszrtstrazyrdsyrtsxtysxyrsxfxhfysfdug cg jgdjgfcugcjyfc