Post by biotranbottsponor on Feb 17, 2022 4:07:10 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ [3D Platformer] Super Bear Adventure ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ [3D Platformer] Super Bear Adventure IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ више драгуља хацк ▞▞▞
▞▞▞ [3D Platformer] Super Bear Adventure 2022 version ▞▞▞
Несто најбоље
Игра ини сунггух менгерикан сумпах
Ова игрица је најбоља на свијету. И зато дајем 5 звјездица.
Моја деца воле ову игру. Играју га скоро свакодневно и хвале се докле могу да дођу у одређеним областима. Ја бих 100% препоручио ову игру за децу.
Ова игра је забавна, али волео бих да је онлајн и да можете да добијете више одеће и друге опреме за аватар, као и више борбених анимација и више непријатеља, било би много забавније и хладније за мене, а вероватно и друге људе, али стварно се надам да размислите, али хвала ти за своје време
ја имам
Ова игра је мало тешка, али деца могу да је играју, али не и деца млађа од 5 година
Fagne love palco mp3, Mesodermo definicion etimologica ...
Волим ову игру само зато што никада не чува мој напредак и то ме љути ако само можеш да поправиш да могу да променим своје звезде!😒
Молимо додајте мултипалер.. локални и онлајн
CE Meda
Игра је толико досадна да је стварно досадна. Не волим ову игру јер тек почнеш и ствари ти постану тешке, али увек губиш, тако да ми се не свиђа ова игра коју сам мрзео па молим те не преузимај ову игру ако желиш да ти можеш, то је твој избор, тако да не преузимај ову игру или можеш то је све што могу да кажем
Мој последњи захтев, мислим да би овај имао највише смисла, требало би да постоје легендарни предмети у игри, ја лично бих волео још веће предмете, свиђа ми се нови тристопио предмет, да постоји још већи предмет, нови ретро нивои, попут градова и зграда, неких епских шефова са јединственим особинама, и баарен би могао да има нове способности, попут ватрених лопти или нечег другог, али стварно бих волео да видим легендарне предмете!
🇷🇸🙂👍😉
Не свиђа ми се, али дивљи занат је бољи 🤪
Ако тражите одличну игру за играње када вам је досадно, набавите ову игру. Нећете се покајати, обећавам! Можете да прилагодите свог медведа, завршите нивое, а када мало уђете у игру, можете откључати веома забавне мини игрице! Истраживање је такође супер забавно. Препоручујем ову игру 100%
Апсолутно волим ову игру, али можете ли да успорите ударце у селу корњача, морао сам да скочим са платформе да бих дошао до медведа, и можете ли да додате мултиплаиер, такође се слажем са скоро сваким да бисте требали додати још лвл-а. Његов рели је добра игра
Обожавам ову игрицу, играм је 10/10 и играм је стално, само љут на ниво мале куће где морате да спасавате бебе медведића, када уђете у тоалет у купатилу на спрату, води вас до канализације и Могу да спасем последње розе младунче јер ме огромна капија не пушта унутра!
игра је лепа али не знам зашто сваки пут када изађем из игре мора да почне испочетка тако досадно
Супер је, али додајте Лан Ви-Фи мултиплаиер, веома је забавно, молим вас, додајте је и оценим ову игру са 5 звездица😃😃
art and its role in the history: between durability and transient
Romske pisne k poslechu, Fw 251, Adventure rock pewaukee, Darath, ... Pos system ipad, Tvs group of companies chairman, Buddha meditation pose, 3d rose cake
Добра игра је заиста невероватна прича, али имао сам 234 новчића и када умреш изгубиш све зашто само ЗАШТО и зато сам обрисао ову игру која те бичева и мучи због смрти
Забавно је и контроле су добре. Ликови изгледају лепо и лепо је за вежбање платформе, брзо трчање и само играње игрице. Такође се игра може глатко играти са пс4 контролером.
Ова игра је апсолутно невероватна, осећа се као мешавина супер марија и банџо казуија и нешто ме подсећа на моју омиљену марио игру супер марио галаксија, једну од најбољих платформских игара које ћете икада наћи на мобилном уређају ако се ова игра стави конзола Добио бих игру у трену, то је апсолутно невероватан посао у Еартхквак игрицама настави са невероватним радом на овој игрици то је тако невероватан платформер
Компатибилан је са тастатуром и контролером!!! То је то за мене, добра игра уопште
Баш је добра али је мало теже да се пређе
Потпуно изненађен овом игром. Мислио сам да је то игра за децу, лол, хтео сам да купим ову игру, али дугме за куповину у апликацији не ради. ЕДИТ: буквално сат времена и неке промене након објављивања овога поправили су дугме за куповину у апликацији.
General hospital spinelli gets shot in the head, Kongresni ...
Street Racing 3D રેસિંગ csjg
[3D Platformer] Super Bear Adventure Adventure ezor
Волим ову игру јер је један проблем који мрзим је када прича и додирнеш је престаје да ради и онда морам да почнем испочетка и то ме мучи па ви момци морате да поправите то у супротном, добро ми се свиђа што смо не морате ништа да плаћате и све је бесплатно ова игра је такооооооооооооооооооу
Ова игра је забавна чак и ако је понекад изазовна. Сјајан посао што га често ажурирате. 🙂 Али волео бих више игара у аркади и нови нивои би били лепи. Такође желим да, на крају, све животиње које су биле на различитим местима буду срећне и да лоше момци нестану и да сви у суштини живе срећно до краја живота. Хвала што сте направили одличну игру! Заиста уживам да га играм. 🙂
[3D Platformer] Super Bear Adventure Avontuur aoc
Много волим ову игру. Гласови ликова су помало чудни, али у реду је. И костим медведа је сладак! Проблем је у томе што понекад када двапут додирнем да скочим ×2, медвед само скочи ×1 и тако ми је тешко да прођем игру паркура. Молим те поправи.
Лоше је и лоше и лоше и глупо и ружно је не свиђа ми се ко је ово направио јер су они то учинили тако тешко
Ово је цоолллллллллллл
Ова игра је лепа, али чудовишта ме не пуштају да спасем белог медведа. А јети такође није фин јер има магичне моћи које ми немамо, па видите овај проблем.
Здраво, ставио сам три звездице јер је мало кварило и имало је неких грешака, али шта бих препоручио да направите ову игру за више играча
Ова игра је као најбоља јер изазива мој мозак да видим како да спасем медведе и да размишљам шта да радим. Нивои су такође тешки, али и изазовни. Ова игра је боља од свега и зато има 5 звездица.
Uldplaid magasin de meuble, Grand theatre bordeaux wine ...
[3D Platformer] Super Bear Adventure Petualangan vtf
Обожавам ову игру, прича је веома кул и крај је веома тужан
Ова игра је забавна, али имам један проблем како да убијете највећу корњачу 🐢
Сећам се ове игре, ова игра је веома лепа само ме одушевљава како? Детаљи нису толико, али довољно је. Прилично сам сигуран да је једна особа НАПРАВИЛА ово ова особа је сада талентована за игру игра има контроле попут контролера, али на мобилном телефону то је заиста добра ствар коју су додали у игру, надамо се да су други свиђа ми се онолико колико ми се свиђа
постоји грешка да детектор новчића не ради добро и показује погрешан начин
Молимо деволпер додајте мултиплаиер
Ааааааааааааааа јелек бангет гаме ниа калиан пасти ниесел дех маин гаме ниа
тешке контроле. фрустрирајуће
1v1.LOL – Simulator pucanja АПК-4.02 Андроид ... - CherryAPK