Post by biotranbottsponor on Feb 17, 2022 4:16:20 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Fest : Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Fest : Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب بیشتر سکه ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Fest : Cooking Games 2022 version ▞▞▞
🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗😙😙😙😙😙😙😙
این بازی سرگرم کننده و آسان است. اگر بازی های آشپزی را دوست دارید، این یکی را دوست خواهید داشت.
فقط یک مرحلش بازه بقیه قفله اینقدر هم الماس کم میده که به زور وسایل آشپزخونه رو میشه کامل کرد،واسه مراحل بعدم الماس نمیده خیلی افتضاخه دان نکن اگه بقیه مراحلش باز میشد بازی جذابی بود اما باز نمیشه بیخود ۱۲۰ مگ نتم واسه دانلود هدر رفت راضی. نیستم
تا الان دارم خوش میگذره و استرس ندارم. به نظر می رسد این بازی منصفانه است، نه حریصانه. من واقعاً از بازیهایی که میخواهند قبل از اینکه فرصتی برای تصمیمگیری در مورد اینکه آیا آن را دوست دارید، سکه یا سنگهای قیمتی بخرید، بیزارم. همین الان یکیشو پاک کردم این بازی به شما فرصت می دهد و من به آن احترام می گذارم. بازی خوب.
بازی کردن خوب است، اما تبلیغات تجاری زیادی وجود دارد.. بدست آوردن الماس سخت است، باید 10 ویدیو را قبل از دریافت الماس تماشا کنید.
🤢🤢🤢🤮🤮
راهی برای دریافت جواهرات رایگان وجود ندارد. باید برای همه چیز هزینه کرد اذیت نکن
به بازیکنان این امکان را بدهید که امتیاز ندهند یا پیشنهادی ارائه نکنند، سپس بعداً دوباره امتحان کنید
واقعا کند پخت و تنها راه ارتقا خرید الماس است. بهتر بازی کرده اند.
😦😦
بازی خوبی ولی خیلی سخته
Cooking Fest : szakács játékok Árkádjátékok mpkx
به دست آوردن جواهرات هزینه زیادی دارد!!! اگر سنگهای قیمتی کمی بیشتر به آنها داده شود، مقادیر کمتری را خرج خواهم کرد.
بامزه بود
سازنده این بازی حسابی بیسواده دیپلم ردیه پدرسوخته بیشرف که توفکز چاپ مردم ایرانه الهی خدا هر چی حرام زادس از رو زمین پاک کنخ.
خیلی بازی دیوانه کننده ای است که آن را دوست داشتم. این سریعترین بازی تا کنون است فقط لطفاً آن را بسازید زیرا می توانیم آنلاین بازی کنیم و با دوستان خود چالش انجام دهیم.
بازی عالی برای سرآشپزها و آشپز خانه نیز، سریع اما نه چندان دشوار، به دوستانم در مورد بازی می گوید
خوبه همه نوی پختی داره خیلی کامل و عالیه
تا اینجا گرافیک بازی خوب بود، فرض میشود که لذتبخش باشد، اما صبر سنج نیز کمی سریع است. من قرار بود این بازی را برای مدت طولانی بازی کنم، اما مجبور شدم آن را حذف کنم، TOO MUCH ADS.
این بازی فوقالعاده است، نیازی نیست فقط با یک ضربه غذا را به سمت شخص بکشید و قبلاً سرو شده است. عاشقشم.
من بازی را انجام میدهم و هیچ جواهری دریافت نمیکنم، چند سطح باید بازی کنم تا بتوانم یک جواهر به دست بیاورم، اگرچه بازی را دوست دارم، ابتدا مطمئن نیستم اما به نوعی موفق میشوم آن را بازی کنم. .
تبلیغات تکراری بسیار زیاد... بدست آوردن الماس بسیار سخت است و از تماشای تبلیغات به کندی به دست می آید... 54.99 هزینه زیادی است... فروش الماس باید ارزان تر باشد... الماس ها باید جداگانه فروخته شوند. لطفا این پیشنهادات را عملی کنید!!!
Cooking Fest : Кулінарні ігри Аркади tocs
هر ارتقاء نیاز به الماس دارد که در طول بازی به دست نمی آید. باید خرید 😟 .. پیشنهاد می کنم در صورت گذراندن هر سطحی می توان الماس هم به دست آورد
این بازی بزرگ است. شما باید 10 آگهی را تماشا کنید و تنها چیزی که به دست می آورید 1 جواهر رایگان است و این تنها راهی است که جواهرات رایگان دریافت می کنید. مانند طاعون از آن دوری کنید.
من دوست دارم که شما را مجبور به نگاه کردن به تبلیغات نمی کند. شما یک انتخاب دارید. این یک بازی سرگرم کننده است
Cooking Fest: jocuri de gatit Arcade csp
من آن را دوست دارم، اما اگر هزینه ای برای آن پرداخت نکنید، ارتقا دادن آن سخت است
من این بازی رو خیلی دوست دارم
این بازی فوقالعادهای بود، اما به سختی میتوان جواهرات را بدست آورد و زمان برای شکست دادن یک سطح کوتاه است. این منصفانه نیست که بعد از هر سطح فقط ۲ جواهر/الماس حق دریافت آن را داریم. سخت می شود زیرا شما همچنین باید با جواهرات/الماس ها ارتقا دهید و آزاردهنده است که نمی توانید به دلیل ارتقاء از یک سطح به سطح بعدی بروید و امیدوارم تعداد جواهراتی را که در هر سطح به دست می آوریم به حداقل افزایش دهید. 15 در هر سطح تا بتوان تجهیزات را ارتقا داد و رستوران خرید
این بازی بسیار اعتیاد آور است من آن را بسیار دوست دارم فقط بسیار سرگرم کننده است که باید تبلیغات سنگهای قیمتی را تماشا کنید اما در غیر این صورت عالی است
۱۵۹۰۰
Cooking Fest: jocuri de gatit Arcade yfc
تا زمانی که رستوران اول را تمام کردم خیلی از بازی خوشم می آمد و حالا نمی توانم به رستوران بعدی بروم. با خرید الماس نمیتوانی بازی را درست کنی تا بتوانیم پس از اتمام یکی از رستورانهای جدید، رستورانهای جدید را باز کنیم
خوب بود ولی سکه کم می داد
بازی خوبی است، اما شما نمی توانید رستوران خود را توسعه دهید یا بدون صرف پول واقعی به سطوح بعدی رستوران بروید. حیف شد، از بین تمام بازی های رستورانی، این یکی را بیشتر دوست داشتم، بازی کردن با آن بسیار راحت است. من حتی اگر یک نسخه "پرداخت برای" داشت که در آن می توانید به صورت رایگان به سطوح بعدی بروید، مقداری پول خرج می کردم. اما اینکه باید پولم را هر بار که نیاز به ارتقاء چیزی دارم خرج کنم برای من یک نه بزرگ است.
Asian Cooking Games: Star Chef Zręcznościowe udbz
من می خواهم در روز و زمان دیگر ژان باشم و منتظر آدرس ایمیل شما و زمان زندگی ام با شما هستم و وقت و توجه شما را باید در این لیست پخش آرامش بخش به حساب شما به اشتراک بگذارم به دیگران شگفت انگیز هستند، شما شگفت انگیز هستید، شما آن طرف ژان نیستید که من در آن روز کار می کردم و زمانی از آن روز که بهترین کار را برای شما دارد، فیلتر نمی شوند و شما و خانواده تان بسیار داغ هستند. امروز اینجا به
در حال حذف!!! بالاخره آن را دانلود کردم، پتانسیل تبدیل شدن به یک بازی واقعاً سرگرم کننده را دارد، به جز یک چیز... 10 ویدیو را تماشا کنید تا یک جواهر شوم به دست آورید، آیا جدی هستید، باید جواهرات را آسان تر به دست آورید! در غیر این صورت یک جور اتلاف وقت برای انجام این بازی است، وقتی نمی توانم چیزهایی را که واقعاً به آن نیاز دارم ارتقا دهم، به دلیل نداشتن جواهرات، این را به زودی تغییر دهم یا بازی را حذف می کنم! در حال حذف! خسته از هیچ جواهری! خداحافظ!!!!
این بازی را دانلود نکنید. قادر به باز کردن قفل رستوران های مختلف بدون استفاده از پول واقعی نیست. تمام راه را از اولین رستوران گذشته و نمی توانم جلوتر بروی. حالا باید بازی رو پاک کنم
عاشق بازی ای کاش می توانستید سکه های بیشتری برای یک سطح کامل دریافت کنید.
بنابراین این بازی با تبلیغات خسته کننده است
علیرغم این واقعیت که خود بازی شگفت انگیز است، یک مشکل اساسی وجود دارد. الماس!!!. آیا شما کاملاً دیوانه هستید؟ 10 تماشای ویدیو/تبلیغ برای 1 Gem؟ به عنوان مثال تابه برای برگر 3 نیاز دارد. یعنی 30 تبلیغ ویدیویی. کاری بکنید.