(Android/iOS) Stickman Battle 2021: Stick Fight War daha fazla anahtar hack
Feb 17, 2022 4:28:25 GMT -5
Post by biotranbottsponor on Feb 17, 2022 4:28:25 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stickman Battle 2021: Stick Fight War ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stickman Battle 2021: Stick Fight War IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daha fazla anahtar hack ▞▞▞
▞▞▞ Stickman Battle 2021: Stick Fight War 2022 version ▞▞▞
Oyun oynamadan önceki geçmişten daha kötü, hayatta kalmak için çok fazla reklam ve grafik arka planda daha iyi ama silahların her lv'de değiştiğini görmeyi tercih ediyorum
14 çok zor İki yükseltme hayır
Az sayıda jeton için reklam izlemeyi spam etmeniz gerekir ve reklamlarınız biterse ve bir sonraki seviyeye geçemezseniz, bir sonraki reklam "hazır" olana kadar oynayamazsınız, gerçekten almanın ikinci bir yolu olması gerektiğini düşünüyorum. Maden gibi madeni paralar, madeni para yatırabilirsin, bu yüzden ne kadar çok yatırım yaparsan o kadar fazla bir saat alabilirsin
Koşmak veya başka şeyler için iyi bir animasyonu olsaydı hoşuma giderdi.
Keşk
güzel oyun ama orjinalini daha çok beğendim
Bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum 😕Sanmıyorum 🤔Yiyecem ama ben öyle değilim
Bir sürü reklamı var ve askerlerim bir saniyeliğine düşman heykelinin arkasında sıkışıp kalıyor ve AI saldırısı biraz yavaşlıyor ve pvp iyi ve çöp adam iyi ama lütfen bunu düzeltin
Almayın, mikro dönüşümler tarafından tamamen mahvoldu. Temelde, içine atılan bir sopa savaşı mini oyunu olan bir mağaza, bunda kötü bir tane. En üstteki kiraz, size attığı reklamların miktarıdır ve temel olarak, onları izlemezseniz ilerlemenizi bir slog'a kadar öğütür.
Stickman Battle 2021: Stick Fight War Diskarte poh
Oyun neşe güzel ama yavaş yavaşlıyor
Bir sopa savaşı yaptıklarını biliyorum Legacy 2 AKA 20/20 İlki ikincisinden daha iyi gibi hissediyorum çünkü ikincisinde grafik olduğumuzu hissediyorum ve ilki daha iyi gibi hissediyorum,
Aa onun türü tamam ama gerçekten değil
güzellll
Stickman Battle 2021: Stick Fight War Strategia wod
Savaşı Seviyorum Bu oyun benim için iyi
Stickman Battle 2021: Stick Fight War Strategi njr
Video ne alaka
ben beğendim ama size bağlı kimsa yorum yassın
Stickman Battle 2021: Stick Fight War Strategy tko
Güzel olmuş yani eh işte çok güzel olmuş desem iyi olur yani güzel olmuş
güzel bir uygulama
idare ederde yaw internet kapalı reklam cikiyo bu ne sacma şey yaaaaa
Korkunç - neden? Aynı oyun geçen yıl için var ve 2010'da okuldayken bu bilgisayarda oynandığında.. oyun yetenekleriniz için sizden para istiyor ve hiçbirine 2 £ ödemediğiniz sürece tüm alacağınız reklam üstüne reklam. Bu oyun senin zevk alman için değil, onların para kazanması için var bu kadar
Oyun sopa savaşı gibi oh şimdi buna Çöp Adam savaşı 2021 deniyor
eksikleri var karakter kontrolü 5 yıldız
çok yavaş
İyi ama düşmanı kontrol edemiyorum
Saf saftirik ve salak EYVAH NABER
Leş ayıptır ben böyle oynamak*%*^$£ . Bir kere oyununda bir sahtesi. bunudi es geçek bir kere ordu eşiliği yok.ikincisi. biraz kaslarımıza izin vermiye başlamaz.bi askere dalîyo botee zaten güçlü.bakın bu oyunu yüklemedan gerçekten başarılı olabilir sitrse sokuyo.
oyun değişir güzel
Neden ona 3 yıldız verdim çünkü sopa savaşı mirasının telif hakkı var, birimler madenci kılıç gazabı archidons spearton magikill devleri
ben eskisini bi çok kez yendim acaba oyun nasıl olacak eskisi güzel diye yıldız verdim.
Video izle'ye her tıkladığımda video yok diyor.
Oyuna ilk önce yorumlar güzel uygulamadaki oyundaki şehirler madeni paralardan alınıyor 1 yıldız kırmam onun dışında oyun çok
Diğer çöp adam çok zor
O yayın dedi ğiküzel o arkdaşım dediğin gib .
İyi ama eski ondan daha iyi
Hımm, sanırım saldırgan modunda bir sorun var, hazırlanmak için fazla zamanınız yok, genel olarak oyun harikaydı
Harika bir savaş simülasyonu var ve sizin için altın elde etmek için madencileri kullanıyor ve siz de avcıları çağırmak için altın kullanıyorsunuz.
Oyun çok güzel ama reklam çok
Bu şimdiye kadarki en harika oyun, sadece stick war mirasının bir kopyası değil, stick war mirasının bir kopyası bu oyunu oynama, oynamadım bile, sadece çöp diyeceğim çünkü bu oyunun bir kopyası sopa savaşı mirası oynamalısın sopa savaşı mirası
Eski oynun inanma
Ninja Arashi 2 ጀብዱ inq
oyun çok yavaş
Bu, bu oyuna yeniden başlamak zorunda kaldığım 3. zaman, ayrılıyorum ve geri döndüm ve her şeyi kaybettim.
Oyunlar, bir dövüşün ortasında sizi başlatacak ve yeniden başlayacak
Bu oyun bizim için en iyisi
Bu harika bir oyun ama oyunun çoğu reklam, daha az ekleme olsaydı 5 puan verirdim
B*k gibi güzel alıntı ama 2 3 değiştirmişler tamam oyununu biz seçtik yok
ÇOOOOOOOOOK GÜZEL DEVLERİDE DİĞER STİCK WARLEKİNDEN DAHA BÜYÜK
Bu oyun çok güzel ve herkese tavsiye ederim. Bu oyunun ilk versiyonunu oynadım ve durmadan oynardım
Bu oyun güzel ve oynaması eğlenceli Oynadığım eski oyun gibiler Oyununuzu beğendim lütfen bunu uygulama mağazasından silmeyin eskisi güzel yenisi de güzel
İlk oyun daha iyiydi. Isıları kontrol altına alıyorsun. Oyun modları yok. Tek sabit ve daha da zorlaştırmış. Strateji olusturamıyorsun. basitleşmiş oyun