Post by biotranbottsponor on Feb 17, 2022 4:37:32 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hidden Hotel: Miami Mystery ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hidden Hotel: Miami Mystery IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ iskustvo besplatno ▞▞▞
▞▞▞ Hidden Hotel: Miami Mystery 2022 version ▞▞▞
Jako jako uznemireno ☹️ Igram ovu igru svaki dan sa svojom 6-godišnjom kćeri i volimo je. Potrošio sam 20 USD na kupnju igara i sada je zaglavila na stranici za učitavanje više od tjedan dana. Vrlo frustrirajuće. Ne samo zato što ga više ne možemo igrati nego i zato što smo potrošili toliko novca da jednostavno prestane raditi. Volio bih mu dati pet zvjezdica, ali ne mogu nakon ovoga. ☹️
Ovo je vrlo zabavna i izazovna igra uma koja će vas držati na nogama. Uživao sam. Obično sam onaj koji uvijek briše svoje igre nakon 2 dana igranja, ali idem 17. dana! 😂 Jedini pad su svi dodaci kasnije u igri koji se stalno pojavljuju. Kad bi se to promijenilo, ovo bi bila sjajna igra!
The marijuana was grown by a gang that works for Rory Breaker! Gary and Dean are quite anxious to recover the guns because Harry is not called the Hatchet for
Sviđa mi se ova igra, ali vam ne govore o pokretnim stvarima u nekim sobama. Kao što se vrata zamrzivača mogu otvoriti kako biste pronašli nešto što trebate. Zbunjujuće je i miješanje s opisima. U SAD-u kutiju za prstenove ne nazivamo kovčegom. I zajedno sa svima ostalima, 15 energija ostavlja vam da ne provodite puno vremena u igri.
Od zadnjeg ažuriranja i ovog što ste napravili s energijom više se ne isplati igrati. Deinstaliraj
Uživam u natjecanju najboljih igrača, međutim, regularne razine nisu vrijedne igranja jer vaš sustav vara. Kažete da što brže pronalazite objekte, brže dobivate zvijezde? Laži. Mogu pobijediti razinu u 15 sekundi i popeti se za 8%. Zatim ponovite istu razinu za 45-50 sekundi i još uvijek raste 8%. Zatim ponovite istu razinu za 30 sekundi i ona će porasti za 10%. Određuje vaš postotak na temelju količine energije koja vam je preostala. Da kupiš više!! Varalice. Popravi svoju igru.
Odličan
Ovo je stvarno zabavna igra, jednostavno nikad ne znate što će točno biti sljedeće na vašem popisu za pomoć, nikad nije dosadna.
puna je grešaka, i kopija je homwscapes iz playrixa
Malo me nervira zadnjih nekoliko ažuriranja. Prije svega, svaka zbirka ima maksimalno 30 energetskih bodova. Zašto biste ga jednostavno nasumično obezvrijeđivali? Drugo, možete dobiti samo 10 novčića iz svake igre; prije ste mogli dobiti 20 ili možda 30. I na kraju, čak su i nedavno otključane scene jako teške. Prije sam mogao završiti zvijezdu u 5 rundi, sada moram napuniti energiju samo da napravim scenu 0/10 zvijezda. Manje je zabavno!
Nikada nisam imao potrebu recenzirati igru. Ali ovo iskustvo je bilo užasno. Iako mislim da nećete pronaći bolju igru skrivenih objekata bolju u smislu grafike, propuste se više ne mogu zanemariti. Samo bacite pogled na FB stranicu i vidjet ćete da nisam samo ja. Ažuriranja koja vas "tjeraju" da "platite za igranje" Najnovije ažuriranje: 16 SATI ZA PUNU ENERGIJU. Programeri su pohlepni. Užasno. Svako ažuriranje oduzeto je vjernim igračima. Apsolutno frustrirajuće i užasno.
Stvarno zabavna igra. Nešto kao Gardenscapes, ali hladniji jer traži i pronalazi. Prilično je lako napredovati, ali postaje sve izazovnije kako idete i potrebno je više energije da ispunite zvijezde. primijetio sam samo jednu grešku do sada, u kuhinji će limenka tune ponekad biti iza zelene salate u sudoperu gdje je doslovno ne možete vidjeti. trebali bi to popraviti. Inače je to stvarno zabavna igra, definitivno vrijedna preuzimanja.
Igram ovu igru već više od godinu dana i zadnjih tjedan dana nisam dobio svoje slobodno vrijeme. Dobivam nagradu za 30 ili 60 minuta, ali se nikad ne pojavi.. što ima?
Svidjela mi se ova igra do prije otprilike 3 ažuriranja. Činjenica je da ne želim trošiti novac na igre samo da bih mogao proći razinu. Nadograditi nešto ili steći iskustvo, možda. Dati mi manje od 1:20 za bilo koju razinu je jeftino, ali učiniti razinu 3 'teškom' razinom? Davanje manje od minute za razinu 9 kada sam imao više razina 9 prije toga bez takvog ograničenja. Sada jedva da postoji način za napredak u igri.
Igra je zabavna, ali ima velikih propusta. Energija se ne puni cijelo vrijeme. Radim to već tjednima. Možete se vratiti nakon 10 sati i energija se nikad ne napuni. Prijavljujem to, ali čini se da to ne mogu popraviti.Možda oni to rade pa ste prisiljeni kupovati energiju? Nisam siguran, ali sada imaju mnogo više "prodaje". Volim nove igre pronađi razliku. Radite više takvih!
Volim ovu igru. To je dobar ubojica vremena, ali energetski zahtjevi pomažu mi da ne gubim previše vremena istovremeno buljeći u telefon. samo 2 negativa. Paukove mreže može biti malo teško vidjeti u nekim scenama, a ja sam završio sa svim izdanjima priča i scena pa samo igram za zlato. Jedva čekam da se objavi više priče.
Definitivno drugačije, inače ne tražim i pronalazim predmete jer mi vid nije dobar, pretpostavljam da to radim kako treba, za sada mi je zabavno
Download Pogodi Tinejdz Seriju i Film APK MB) ... Hidden Hotel: Miami Mystery icon.
Teža od uobičajene igra pronalaženja predmeta s priloženom tipičnom igrom obnove. Vrijeme je ponekad škrto, ali možda sam samo spor. Scena u vrtu za sporednu igru mi je puno teža. Igrate nekoliko scena da biste dobili 1 priliku za renoviranje.
Igrao u preko 100 filmova: Mystery Train (1989), Force of Circumstance (1990), ... (1939), Tarzan's Secret Treasure (1941), Tarzan's New York Adventure
igra je jako zanimljiva. Postao sam jako dobar u igranju, čak i ako nađem sve stavke vrlo brzo, ne postajem ni pola zvjezdice!! to je neugodno. Puna energija ili jednostavno previše energije za jednu zvjezdicu!!
To je dobra igra.. Ali ja ću zadržati svoju ocjenu od četiri ili pet zvjezdica samo zato što morate upotrijebiti svu svoju energiju samo da dobijete jednu zvjezdicu..barem dvije bi bile sjajne.. Dakle, da, dobra je igra.
DoubleGames: Besplatne igrice za kopiranje, Igrajte online ...
Zaista uživam u ovoj igrici. Razlikuje se od ostalih gornjih igara popravljača koje sve koriste utakmicu 3 da bi zaradile zvjezdice, tako da su u suštini ista igra. ova igra je puno zabavnija, a programerima, hvala, možda još nekoliko popravljača s formatom skrivenih objekata? jedina stvar koju bih promijenio bila bi da završim jednu sobu prije nego što pređem u sljedeću.
Najbolja igraaaa
Alice nine 9 album review, Ambien cr dosage forms, La fitness ...
Sviđa mi se što je možete igrati offline i ima različite načine za pronalaženje skrivenih predmeta, ali ne sviđa mi se kako ima slike silueta, samo pokažite koju stvarnu sliku trebamo pronaći i to me nervira iako igrate igru a možda je ponestalo vremena da ne stignete napuniti zvijezdu. Kao stavite samo malo u zvijezde. Već je dovoljno teško kao i punjenje.
U početku je ova igra bila prilično zabavna, ali, iako još uvijek uživam u potrazi za skrivenim predmetima, "zadaci" su postali potpuno smiješni. Dok ste prije radili puno na restauraciji hotela, sada su zadaci stvari poput da Willie nahrani psa ili ispriča Lulu priču. Osim toga, žao mi je što moram reći da se sama priča vuče i da je, eto, jadna. Također, ako imate tehničkih problema, nemojte se truditi kontaktirati ih jer obično ne odgovaraju.
VOLIO sam igru do novog ažuriranja... sada su sve skrivene scene zaključane i više ne mogu igrati. Poslao sam e-mail i nadam se da će problem biti riješen! AŽURIRANJE - nakon mjesec dana čekanja, tim za podršku uspio je vratiti neke od mojih prethodnih igara. Morao sam se vratiti na dan 9 (bio sam na dan 23), ali su mi dali neke pojačivače koji su mi pomogli da ubrzam napredak. Tako sam sretan što mogu još jednom igrati svoju omiljenu igru.
Igra je zabavna i lijepa. Igra je jako zabavna i lijepa je promjena u odnosu na puzzle igre. Nedostatak je što se energija ne obnavlja dovoljno brzo i što se maksimum ne povećava kako ulazite dalje u igru. Kad mi je energija puna, potrošim je i dobijem samo 1 zvjezdicu, što je vrlo razočaravajuće. Bilo bi super kada bi se max svakim danom malo povećao. Bilo bi lijepo da možete zaraditi zlato preuzimanjem drugih igrica ili gledanjem videa. Također bi bilo sjajno ponuditi popust od 90% za praznike.
Kao što su spomenute prethodne recenzije, potrebno je puno vremena za napredak u igri zbog količine energije potrebne za dovršavanje razina i dugog vremena regeneracije energije. Igra je također vrlo glitchy. Uredi: Igra dobiva nove propuste sa svakim ažuriranjem. Sada ne dobivate nagrade kada pobijedite u njihovim natjecanjima u igri. Tim za podršku kaže da im pošalje e-poštu o problemima, ali njihov odgovor je uvijek, "znamo da postoji problem - pričekajte sljedeće ažuriranje da ga popravi." Nema pravih rješenja za probleme.
Hidden Hotel: Miami Mystery Cabaran jjc
Centaur Computers - Vaš softverski supermarket! w Za sve ...
Obožavam ovu aplikaciju, moram reći da mi je bila jedna od najomiljenijih, a i vrlo ovisna. bilo je nekoliko propusta tijekom procesa ažuriranja, ali grupa za podršku aplikacije bila je od velike pomoći i svakodnevno je komunicirala sve dok nisu uspjeli riješiti problem koji sam imao. jako zadovoljan rezultatima. hvala timu za podršku za svu vašu podršku. Highley preporučuje ovu aplikaciju za igru.
Na početku je super igrati taman za opustiti se malo ali sad je super samo za iznervirati se. Energija se presporo puni, dva dana skoro triba za napuniti cilu energiju. A još dočekati dok dođe do 54, koliko triba odigrati samo jednu sliku.... Ne isplati se trošiti vrijeme ni živce na ovu igru, zato se briše. Pozdrav
Igra je zabavna. Čini se da nije namješteno jer morate koristiti predmete kao što je to u mnogim igrama. Jedini problem koji nalazim u vezi s tim je da morate biti vrlo precizni u dodirivanju predmeta. Mnogo puta će biti potrebno nekoliko pokušaja da se dodirne mali predmet. Također ponekad kada pokušavam pomicati lijevo ili desno, vrijeme će mi potrajati kao kada dodirnete pogrešnu stavku. Mislim da je jednostavno previše osjetljivo.
Hidden Hotel: Miami Mystery Pustolovske igre dqk
Igrica mi se dosta sviđa i stvarno je zabavna... Volim ju igrati svakodnevno no mogli bi ste dodati i Hrvatski jezik😁
Play Together የተለመደ crj
Nekada je bila sjajna igra i bilo je divno što su povećali energetske dijagrame sa 120 na 480. Programeri: ako povećate energiju i povećate igru sa 15 energije na 60, tada se energija treba puniti većom brzinom (pokušajte napuniti na 20 u isto vrijeme), suigrači trebaju dati više od 25 energije, kotačić za dodatnu energiju ne smije biti manji od 60, a čak i gledanje videa treba dati oko 20 energije svaki. Druge igre koje to rade poštenije i zbog njih ćete izgubiti igrače
Hidden Hotel: Miami Mystery Приключения lrx
Stvarno mi se sviđa ova igra, ali mrzim što si povećao količinu energije za svaku skrivenu igru 😫 Imam 45 energije i ne mogu je čak ni koristiti za igranje! Radije imam 110 max energije i plaćam 15 umjesto 480 i plaćam 60. Uvijek mogu igrati dodatnu igru za gledanje oglasa nakon što potrošim svu energiju. Sad je beskorisno gledati reklamu jer još uvijek nije dovoljno😡😡
Hidden Hotel: Miami Mystery ماجراجویی qud
A new study could take the mystery out of a horse whisperer's job. The Equine Vocalization Project is compiling a database of horse talk and behavior in an
Nekoć sam volio ovu igru, ali budući da morate kupiti dodatne stvari umjesto da ih zaradite dok igrate, ne isplati se igrati.
Uživam u igri, vrlo je umirujuća za moj OCPD (što većina ljudi misli da je OKP). Međutim, nastavlja raditi zadatak ponavljanja, koristeći više zvjezdica. Moram napraviti zidove u jednoj prostoriji dvaput, podove u istoj prostoriji dvaput, stol u drugoj sobi dvaput.... i tako dalje. Bio je to više zadatka nego što se trenutno mogu sjetiti, morao sam ponoviti, TRAĆIM zvijezde.
Igrica je odlična,ali zašto je kraj na 68.danu? Igrica je zablokirala, te sam ju morala deinstalirati i ponovo instalirati. Zašto sve kreće iznova,a ne očita se staro stanje?
Igrica super, ali ju ne mogu ažurirati više, dođe do 100% i nemoguće
Bio sam tako opsjednut ovom igrom! Svidjelo mi se! Onda me ovo posljednje ažuriranje krajnje razočaralo! Morate čekati cijeli dan da se energija obnovi na 480 i svaki okret uzimajući 60 je grozno do toga da imate ukupno samo 8 okreta. Sada mogu igrati samo jednom dnevno jer to traje tako dugo. Baš šteta! Ne želim izbrisati ovu igru, ali moram biti u mogućnosti igrati više od jednom dnevno. Vratite ga na ono što je bilo tako zabavno prije ovog groznog ažuriranja!
Da mogu ovoj aplikaciji dati nulu, dao bih! Pokušao sam bezbroj puta oporaviti svoj stari račun, ali i dalje sam prisiljen početi ispočetka na svom novom telefonu! Ovo su mjeseci podataka koje sam izgubio zahvaljujući ovoj grešci! Ako se to popravi, promijenit ću ocjenu.
Od 04.02.20., igra se zatvara dok sam usred potrage za traženim predmetima! Ovo se dogodilo više od 10 puta, a kad ponovno učitam igru, izgubio sam energiju koju sam koristio za početak pretraživanja! Također sam primijetio da kada pauziram igru, ona izlazi. 18.02.20: Umoran sam od gubitka energije. Deinstalirajte ovu igru danas! Upravo sam vam drugi put pokušao poslati e-poruku bezuspješno! NEĆE REINSTALIRATI! Rečeno mi je da adresa e-pošte programera ne postoji! 😭
Super igra